loading...

مرکز اطلاعات جامع جراحی بینی ایرانیان

Content extracted from http://amalebini.blog.ir/rss/?1739538014

بازدید : 538
سه شنبه 12 اسفند 1398 زمان : 2:26
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

مرکز اطلاعات جامع جراحی بینی ایرانیان

برای ترمیم بینی بهترین جراح بینی به موقعیت قرار گیری غضروف‌های درون بینی و همچنین ایراد‌های به وجود آمده در عمل بینی اول توجه می‌کند. همچنین موقعیت بینی پیش از جراحی بینی اول نیز بررسی می‌شود.

جراحی زیبابی بینی
بعد از اینکه بیمار برای جراحی زیبایی بینی اقدام می‌کند انتظار دارد جراح بینی خوب بتواند تمامی‌عیب‌های بینی وی را بررسی کند و بتواند بینی جدید را طوری برای وی ترمیم کند که از تمامی‌جوانب با صورت وی هم خوانی داشته باشد.

در این مواقع سوراخ‌های بینی و پشت بینی و دیگر نقاط تغییر پیدا می‌کند.

این جراحی بینی از اهمیت بالایی برخوردار می‌باشد زیرا بینی باید به صورت اصولی بازسازی شود تا بعد از گذشت چند سال بینی با مشکلات دیگر مواجه نشود زیرا در این صورت بینی به عمل ترمیم بینی احتیاج خواهد داشت که پچیده تر و همچنین هزینه بر تر خواهد بود.

جراح بینی خود را با دقت انتخاب کنید
برای اینکه بخواهیم جراحی بینی انجام بدهیم در ابتدا باید جراح بینی خوبی را انتخاب کنیم زیرا بسیاری از افرادی که نیاز به جراحی ترمیم بینی پیدا کرده اند.

این مرحله مهم پیش از جراحی بینی را با جدیت دنبال نکرده اند و یا اینکه تنها قیمت ارزان را ملاکی برای انتخاب جراح بینی خود قرار داده اند.

بسیاری از این افراد از جراحی بینی خود پشیمان شده اند هر چند که عمل ترمیم بینی می‌تواند تا حدود زیادی مشکلات این گونه افراد را برطرف کند اما در برخی از موارد حاد که بینی به مقدار زیادی در جراحی بینی اولیه آسیب دیده شده است.

بینی این افراد تنها مقداری بهبود پیدا میکند و به زیبایی قبل از جراحی بینی نخواهد شد. پس برای اینکه جراح بینی برای عمل بینی خود انتخاب کنید.

مقداری دقت داشته باشید و پرس و جوی لازم و کافی را از اطرافیان بکنید همچنین از بهترین روش‌ها دیدن نمونه ایی از جراحی‌های بینی گذشته جراح بینی مورد نظر شما می‌باشد.


چرا جراحی بینی ترمیمی‌بینی انجام دهیم؟
علت‌های فراوانی برای جراحی ترمیم بینی می‌توان بیان کرد. پر واضح است که هر چقدر این عیوب بیشتر باشد احتمال رسیدن به نتیجه مطلوب کاهش پیدا می‌کند.کسانی که متقاضیان جراحی بینی ترمیمی‌هستند معمولا دارای مشکلات زیر هستند.

تیغه یا همان اسکلت بینی اگر محکم نباشد به مرور زمان باعث افتادگی نوک بینی می‌شود. این نوع از مشکلات با جراحان بینی متبحر برطرف خواهند شد.

مشکلات برطرف شده در عمل ترمیم بینی
اگر غضروف‌هایی که باعث به وجود آمدن قوز بینی شده است به مقدار مناسب برداشته نشده و بینی همچنان دارای برآمدگی است. این نقص به جا مانده از جراحی بینی اول را به راحتی می‌توان برطرف کرد.

مشکلاتی مانند کجی بینی و انحراف بینی اگر در عمل جراحی بینی اول اصلاح نشده است با جراحی ترمیمی‌بینی قابل حل است.

هنگامی‌که بافت بینی بیشتر از حد نیاز برداشته شده است و با این امر در قسمت پشت و یا دیواره بینی باعث ایجاد فرورفتگی شده و یا بینی بیش از اندازه سربالا شده است.

این مشکلات به تجربه مهارت بالای جراح بینی نیاز دارد و برای حل آن معمولا در ابتدا به محم کردن اسکلت بینی می‌پردازند و غضروف‌ها و یا استخوان‌ها از قسمت‌های دیگر همان شخص مانند غضروف درون بینی و یا لاله گوش برداشته می‌شود.

این جراحی بینی مقداری سخت بوده و نمی‌توان نتیجه آن را به خوبی حدس زد. از مشکل ترین عمل‌های ترمیمی‌جراحی بینی زمانی است که پوست در هنگام عمل بینی اول و یا بعد از آن آسیب دیده باشد.

گاهی اوقات حتی ترمیم برای این بیماران مقدور نیست.

عمل ترمیم بینی

چه میزان جراحی بینی ترمیمی‌تاثیرگذار است؟


از آنجایی که شرایط یک بینی عمل نشده کاملا با بینی‌های کار شده متفاوت است. جراح بینی باید بسیار متبحر بوده و تا بتواند با تجربه بالای خود آماده ترمیم هر نوع نقصی باشد.

بیمار باید به درستی قبل از عمل بینی بررسی شود و جراح بینی با توجه به توانایی خود اقدام به عمل بینی بکند.

تمامی‌شرایط نیز باید با بیمار در میان گذاشته شده تا توقع آنها نسبت به جراحی بینی بالا نباشد و عیب‌ها و محدودیت‌های این جراحی بینی را بداند تا علاوه بر زیبایی سلامتی شخص نیز حفظ شود.

پس می‌توان گفت میزان موثر بودن این جراحی بینی به نقایص شما و مهارت جراح بینی بستگی خواهد داشت.

چه زمانی باید جراحی بینی ترمیمی‌انجام بگیرد؟
هنوز هم بین جراحان بینی مختلف درباره جواب این سوال اختلاف نظرهایی وجود دارد. گاهی اوقات پیشنهاد می‌شود که حداقل 1سال از انجام عمل بینی اول گذشته باشد و پس از آن برای عمل ترمیم بینی تصمیم گیری شود.

اما گاهی هم گفته شده که بعضی از نقایص بینی را قبل از یک سال می‌توان برطرف کرد.

ایراداتی مانند از بین بردن برآمدگی استخون کوچکی که جراح بینی فراموش کرده و بعد از اینکه از عمل بینی اول شش ماه گذشته باشد به راحتی عمل ترمیم بینی برای این امر صورت می‌گیرد. در هر صورت جراح بینی شما با معاینه می‌توان این تصمیم را بگیرد.

اهمیت انتخاب جراح بینی در عمل ترمیم بینی


در برخی از موردهای عمل جراحی بینی ترمیمی‌به علت ایرادات فراوان جراح بینی با مشکل روبه رو شده و مجبور است که از بافت‌های دیگر برای اصلاح موقعیت به وجود آمده استفاده کند.

مخصوصا زمانی که در قسمت‌های سوراخ بینی و بالای حلقه بینی فرورفتگی ایجاد شده باشد برداشتن غضروف از منطقه دیگر در عمل ترمیم بینی صورت می‌گیرد.

جراح بینی به نوع بینی شخص از لحاظ استخوانی و گوشتی بودن توجه می‌کند و با آنها درباره نتیجه جراحی بینی ترمیمی‌صحبت می‌کند تا انتظارات بیماران بعد از جراحی بینی ترمیمی‌واقع بینانه باشد.

به دلایل گفته شده جراح بینی باید بتواند برای این بینی‌های آسیب دیده راه حل جراحی بینی مناسبی را ارائه دهد تا بینی بتواند ترمیم پیدا کند و مشکلات بینی تا حد قابل ملاحظه ایی کاهش پیدا کند .

قبل از عمل ترمیم بینی چه اقداماتی باید انجام بگیرد ؟
مانند جراحی بینی که با هدف زیبایی و برای اولین بار انجام می‌گیرد باید عکس برداری‌های لازم انجام بگیرد.

در صورتی که اختلالات تنفسی در اثر جراحی بینی اولیه به وجود آمده باشد ممکن است جراح بینی به نتیجه عکس برداری‌های سی تی اسکن بینی و سینوس‌ها ، آندوسکوپی بینی و سینوس‌ها نیاز داشته باشد تا بتواند جراحی ترمیمی‌بینی را به درستی انجام بدهد.

در غیر این صورت عکس برداری‌های معمولی که در زوایای مختلف انجام میگیرد از بیمار گرفته می‌شود تا جراح بینی بتواند نقایص ظاهری بینی و همچنین تاثیر آن در صورت را متوجه شود .

در صورتی که برای جراحی ترمیمی‌بینی به جراح بینی دیگری مراجعه کرده اید که از جراحی بینی اولیه شما با خبر نمی‌باشد باید درباره جراحی بینی ابتدایی خود اطلاعاتی را در اختیار جراح بینی قرار دهید و عکس‌های بینی و بدون عمل بینی را در اختیار پزشک قرار دهید.

اگر برای عمل ترمیم بینی به بیهوشی نیاز باشد باید تمامی‌آزمایشات روتین پیش از جراحی بینی انجام بگیرد.

آیا برای جراحی ترمیمی‌بینی باید بیهوشی عمومی‌انجام بگیرد ؟
جراحی ترمیم بینی می‌تواند برای اهداف مختلفی انجام بگیرد.در صورتی که جراحی بینی برای رفع مشکلات خفیف انجام می‌گیرد می‌توان با نظر بیمار جراحی بینی را با بی حسی موضعی انجام داد.

اما در موارد شدید تر متخصص بیهوشی باید بیهوشی را برای بیمار انجام دهد. زیرا در زمان بیهوشی جراح بینی راحت تر تغییرات لازم مانند برطرف کردن برجستگی‌های کوچک و یا جمع کردن پره‌های بینی و غیره را اعمال می‌کند و راحت تر می‌تواند جراحی بینی را تحت کنترل داشته باشد.

اهمیت پوست بینی در جراحی ترمیمی‌بینی
در جراحی بینی اولیه به دلیل برش‌ها زخم‌هایی ایجاد شده و بافت‌های جدید تشکیل شده اند.

جراح بینی دوباره باید برش‌ها را ایجاد کند که مقداری برای جراح بینی محدودیت ایجاد می‌کند و به همین دلیل برش‌ها در پوست بینی باید به گونه ایی ایجاد شود که آسیبی به پوست وارد نشود.

در مواردی که پوست بینی در جراحی بینی اولیه بینی آسیب شدیدی وارد شده باشد جراحی ترمیمی‌بینی به سختی انجام میگرد و باید توسط یک متخصص متبحر انجام بگیرد.

تغییرات پوست در عمل بینی
از مهم ترین مشکلاتی که در عمل ترمیمی‌بینی وجود دارد مواجه شدن با آسیب‌های وارد شده به نسج نرم در جراحی بینی اولیه می‌باشد.

البته باید بدانبد که در هر نوع از عمل جراحی بینی به نسج نرم ،عضله‌ها و پوست بینی آسیب خواهد رسید زیرا جراح بینی باید آنها را تغییر بدهد تا بتواند ساختار جدیدی را برای بینی بسازد.

تفاوتی که در عمل ترمیمی‌بینی با جراحی بینی اولیه دارد این است که بافت دست خورده بینی دیگر نمی‌تواند به مانند اول التهاب‌ها،زخم‌ها و ورم‌های به وجود آمده را به راحتی تحمل کند.

جراحی ترمیم بینی، خود در بستری آسیب دیده انجام می‌گیرد و فرد دیگر نباید منتظر نتیجه ایده آل به مانند عمل بینی ابتدایی خود باشد زیرا همانطور که این عمل بینی از نامش پیداست به ترمیم بینی می‌پردازد و تا جای ممکن برای زیبایی بینی نیز تلاش خواهد شد.

موارد ارزیابی جراح بینی در هنگام معاینه پوست برای عمل ترمیم بینی
جریان خون
در صورتی که رینوپلاستی با دقت بر روی بیمار انجام گرفته باشد مشکل و تغییر چندانی در گردش خون به وجود نخواهد آمد.

اما در صورت داشتن عمل‌های بینی متعدد که با ظرافت لازم انجام نمی‌شود در کارکرد خونرسانی بینی اختلال ایجاد خواهد کرد.

زمانی که گردش خون از آستانه تحمل بافت بیشتر می‌شود بافتها به خالی شدن ازاکسیژن یا ایسکمی‌متمایل میشوند و درصورت ادامه این روند مرگ بافت ازسطوح ریزتر آغاز می‌شود.

در عمل ترمیمی‌بینی معمولا نیاز به پیوند و قرار گیری گرافت است که پیش از هر چیزی نیاز به یک بستر مناسب برای خونرسانی دارد تا گرافت ترمیم پیدا کند.

در صورتی که افراد از کشیدن سیگار خودداری کنند و همچنین جراحی بینی با عمل ظریف و مراقبت‌های حمایتی صورت بگیرد، می‌توان به حداکثر کردن جریان خون برای گرافت‌ها کمک کرد.

در بینی‌هایی که گردش خون زیاد وجود دارد و همچنین تحت عمل‌های زیادی قرار گرفته اند احتمال اینکه گرافت‌ها جذب شود کمتر خواهد شد و شانس عفونت و نکروز پوستی بیشتر خواهد شد.

در صورتی که شخصی دیابت و یا تورم شدید داشته باشد، احتمال این موارد بیشتر خواهد شد. در این افراد هر چقدر که جراحی بینی به خوبی پیش برود باز هم برای فرد رضایت بخش نمی‌شود.

قابلیت ارتجاعی پوست
میزان قابل ارتجاعی بودن بافت نرم زیر پوست می‌تواند در نتیجه عمل ترمیمی‌بینی تاثیر بسیاری را بگذارد.

یکی از اهداف جراحی ترمیم بینی بازسازی بافت‌های تخریبی است که بر اثر کاستن شدید و زیاد از حد بافت بینی در عمل بینی اولیه می‌باشد و همچنین جراح بینی باید ارتفاع پل بینی و نوک بینی را نیز مورد معاینه و بررسی قرار دهد.

برای اینکه بتوان به اهداف بالا رسید پوست روی بینی باید قابلیت ارتجاعی مطلوبی داشته باشد تا بتواند این تغییرات ایجاد شده در پوست را تحمل کند.

اما در جراحی بینی اولیه ثانویه پوست بینی به دلیل تجمع بافت اسکار سفت شده است و از خاصیت ارتجاعی آن به مقدار زیادی کاسته شده است که حتی در برخی موارد مانع از افزایش ابعاد و جابه جایی اسکلت‌های ترمیم شده می‌شوند و یا اینکه باعث فشار به غضروف‌های تقویت شده می‌آورند.

پس در نتیجه گیری می‌توان گفت افرادی که دارای پوست نرم و ارتجاعی هستند گزینه مناسبی برای عمل ترمیمی‌بینی خواهند بود.

تشکیل بافت اسکار(فیبروز)
بلافاصله بعد از اینکه برش‌ها بر روی پوست بینی ایجاد می‌شود و پوست از روی غضروف‌های بینی برداشته می‌شود.

بافت اسکار آغاز به تشکیل شدن می‌کند و سلول‌های خاصی هستند که باعث می‌شود لایه‌ها مجددا به یکدیگر متصل شوند و بافت بینی به حالت یک دست تبدیل شوند در صورتی که این فرآیند رخ ندهد در واقع ترمیم بینی بعد از جراحی بینی به هیچ عنوان امکان پذیر نخواهد بود .

میزان تشکیل شدن بافت اسکار در بینی‌های متفاوت در افراد گوناگون است و می‌تواند به عوامل داخلی و یا خارجی متعددی بستگی داشته باشد.

درست است که برای عمل ترمیمی‌بینی تشکیل بافت اسکار لازم می‌باشد اما در صورتی که این بافت به مقدار زیاد و غیر طبیعی ایجاد شود پوست بینی ضخیم خواهد شد و می‌تواند ظاهر بینی را تغییر دهد.

بعد از جراحی بینی اولیه تورم شدیدی در بینی به وجود خواهد آمد و خود باعث می‌شود احتمال ایجاد بافت اسکار بیشتر شود البته برخی از مراقبت‌ها و اقدامات هستند که می‌توانند از مقدار آن بکاهند و به کمک نتیجه ایی بهتر برای جراحی ترمیمی‌بینی خواهند آمد.

استفاده از گرافت در جراحی ترمیمی‌بینی
در بیشتر موردهای جراحی ترمیمی‌بینی نیاز به گرافت می‌باشد در واقع گرافت به بافت‌های زنده ایی گفته می‌شود که به صورت غضروفی قابل استفاده از جراحی بینی هستند. ممکن است از بافت همان فرد و یا شخص دیگری برای جراحی استفاده شود .تا بتوان با آنها بافت‌های آسیب دیده را ترمیم کرد .

استفاده از گرافت حتی در بیمارانی که می‌خواهند بینی کوچکی داشته باشند مورد نیاز می‌باشد. مناطقی که معمولا غضروف‌ها ازآنجا برداشته می‌شود در زیر ذکر شده است:

تیغه میانی بینی
غضروف‌های این ناحیه معمولا در جراحی بینی اولیه برداشته می‌شود اما در صورتی که وجود داشته باشد برای ترمیم بینی بسیار مفید واقع خواهد شد زیرا احتمال کج شدن و یا جذب شدن آن بسیار پایین است. اما حجم آن کم است و در بیشتر مواقع نمی‌تواند برای نیاز‌های جراح بینی پاسخ گو باشد .

گوش
می‌توان با برشی در قسمت پشت گوش و بدون اینکه در گوش تغییر چندانی احساس نشود غضروف لازم برداشته شود.این غضروف ضخامت زیادی دارد و شاید چندان نتواند در جراحی ترمیم بینی از آن به طور مفید استفاده کرد که البته هم خیلی از بیماران تمایل ندارند برشی در گوش آنها ایجاد شود .

دنده‌ها
برش‌ها در زیر سینه ایجاد می‌شود و غضروف‌ها خارج می‌شوند از مزیت‌های این روش تهیه کردن مقدار زیادی غضروف است ولی از معایب آن دردناک بودن آن و جراحی دیگر در قسمت دنده‌ها می‌باشد و حتی به دلیل جنس این غضروف‌ها ممکن است در دراز مدت مشکلاتی به وجود بیاید.

مراقبت‌هایی جهت کم کردن احتمال تشکیل بافت اسکار
از جمله این مراقبت‌ها می‌توان به کم کردن تحرک‌های بدنی اشاره کرد زیرا فعالیت‌ها باعث می‌شوند که جریان خون بیشتر شود و فشار خون بینی بیشتر شود.
به بیماران پیشنهاد می‌شود سر خود را بالاتر از بدن خود قرار دهند
در هنگامی‌که در معرض نور خورشید قرار می‌گیرند از کرم‌های ضد آفتاب استفاده کنند و یا برای سلامت بیشتر پوست خود از کرم‌های لایه بردار استفاده کنند.
بیمارانی که پوست‌های چرب و ضخیم دارند بیشتر مستعد تشکیل اسکارهای بدشکل بعد از جراحی بینی هستند و همین طور باید بدانید ایجاد بافت اسکار بعد از عمل ترمیمی‌بینی بیشتر خواهد شد.
استفاده از پروتز در جراحی ترمیم بینی
زمانی که در جراحی بینی اولیه به مقدار زیادی از غضروف بینی برداشته شده است و قوز بینی در حد زیادی کاسته شده است در عمل ترمیمی‌بینی برای اینکه پل بینی صاف شود و فرورفتگی آن برطرف شود.

جراح بینی به غضروف زیادی نیاز دارد و چون در پیوند غضروف‌ها محدودیت وجود دارد و همچنین گاهی اوقات غضروف‌های طبیعی بعد از مدتی خمیده و یا بدفرم می‌شود.

با نظر جراح بینی امکان دارد از پروتز‌های مخصوص برای جراحی ترمیم بینی استفاده شود.

این پروتز‌ها معمولا از جنس‌های سیلیکون هستند. مارک‌های مختلف از پروتز‌ها وجود دارند که در بلند مدت دچار خم شدن و یا جذب بدن نمی‌شوند و پروتز‌ها متناسب با اندازه بینی هر شخص در بینی قرار داده می‌شود.

البته یکی از عوارض استفاده از پروتز‌ها این است که مستعد عفونت و همچنین حرکت در بینی هستند که شما باید برای جراحی خود جراح خوبی را انتخاب کرده باشید تا بتواند پروتز‌ها را در یک بستر سالم از بافت قرار دهد .

زیرا با توجه با توضیحاتی که از اول این مطلب داده شده است عمل ترمیمی‌بینی پیچیده تر از جراحی اولیه است.

البته استفاده از پروتز‌ها در مواردی که بینی به مقدار زیادی آسیب دیده باشد مورد استفاده قرار می‌گیرد.

تفاوت جراحی بینی ترمیمی‌با جراحی بینی اولیه
بعد از عمل ترمیم بینی واکنش‌های که بافت داخل بینی به جراحی بینی نشان می‌دهد بسیار شدید تر از جراحی اولیه است .التهاب بینی در بافت نرم بینی بیشتر دیده می‌شود.
هر چقدر جراحی مجددا انجام بگیرد این واکنش‌ها شدید تر بوده و عمل بینی پیچیده تر خواهد بود .به همین دلیل افراد بعد از عمل ترمیم بینی بسیار نگران می‌شوند که باز هم با جراحی مجدد،بینی بهبود پیدا نکرده است در صورتی که این افراد باید صبر بیشتری داشته باشند.


در عمل ترمیم بینی جراح بینی باید ساختمان تخریب شده بینی را با ایجاد کمترین آسیب در بینی بازسازی کند از طرفی جراح بینی باید تمامی‌تمرکز خود را بر این موضوع داشته باشد که مبادا راه هوایی بینی آسیبی ببیند.
جراحی ترمیم بینی معمولا زمان بیشتری خواهد برد و نیاز به تغییرات بیشتر خواهد داشت و برای اینکه بینی بعد از جراحی بینی بهبود پیدا کند نیاز به زمان بیشتری خواهد داشت.می‌توان گفت پوست‌های نازک بین شش تا دوازده ماه و بینی‌های گوشتی با ضخامت پوستی بالا بین دو سال زمان بر خواهد بود .


با اینکه جراحی ترمیم بینی موفقیت آمیز بوده است باز هم ممکن است عواملی وجود داشته باشد که تاثیرات منفی بر روی نتیجه پایانی عمل ترمیمی‌بینی بگذارند.


عمل ترمیم بینی قابل پیش بینی نخواهد بود و جراح تا درصدی می‌تواند تشخیص دهد که احتمال بافت اسکار و روند ترمیم چقدر خواهد بود که البته باز هم این اتفاق در افراد گوناگون فرق خواهد داشت و جابه‌جاشدن گرافت‌های غضروفی بکار رفته و ورم طولانی مدت همگی می‌تواند مانع از رسیدن به نتیجه دلخواه در عمل ترمیم بینی باشد.
روحیه بیماران در جراحی ترمیم بینی
یکی از مهم ترین فرق‌هایی که جراحی بینی رینوپلاستی با جراحی بینی ترمیمی‌دارد تفاوت در روحیه و امید بیمار است.

در جراحی بینی اولیه بیمار با ذوق و امید بیشتری به دکتر مراجعه می‌کنید و برای اینکه بخواهد نتیجه جراحی بینی خود را ببیند می‌تواند مشکلات موجود در جراحی بینی را بیشتر تحمل کنن.

اما کسانی که برای بار دوم و یا حتی سوم برای ترمیم بینی خود اقدام می‌کنند در ابتدا شک زیادی دارند و از اینکه بتوانند نتیجه خوبی از جراحی بینی بگیرند تردید زیادی دارند و مدام از جراح بینی خود می‌پرسند آیا بین آنها با جراحی بینی بدتر نخواهد.

در واقع این اشخاص تمایلی به جراحی بینی ندارند ولی از آنجایی که از ظاهر خود رضایت کافی ندارند و یا اینکه مشکلات تنفسی برای طولانی مدت آنها را آزار داده است ماز سر اجبار جراحی ترمیم بینی انجام می‌دهند .

مشکل روحی کار را برای جراح بینی مشکل تر خواهد کرد و نیاز دارد که جراح بینی با حوصله تری در این زمینه انتخاب شود تا تعامل بین بیمار و جراح بینی بیشتر باشد.

نتیجه جراحی ترمیم بینی
شرایط بینی دست نخورده و کارنشده با بینی‌های جراحی شده متفاوت است و جراح بینی باید این آمادگی را داشته باشد که هر نوع ایرادی را برطرف کند بیمار باید محدودیت‌های به وجود آمده در این جراحی را درک کند و در غیر این حالت باید از اقدام کردن به عمل بینی ترمیمی‌صرف نظر کند.

در صورت به وجود آمدن شرایط مناسب بین بیمار و جراح بینی ،نتیجه عمل ترمیم بینی می‌تواند تا حد زیادی مثبت باشد.

بهتر است عمل ترمیم بینی بعد از یک سال و برطرف شدن زخم‌ها انجام شود هر چند که برخی از ایرادات را می‌توان بعد از گذشت کمتر از یک سال با جراحی ترمیمی‌برطرف کرد.

نکاتی درباره عمل ترمیمی‌بینی
عمل ترمیم بینی در بینی‌های گوشتی باید با تقویت و حمایت نوک بینی انجام بگیرد تا با ایجاد اسکلت منسجم نوک بینی در مکان مناسب قرار بگیرد.زیرا پوست با ضخامت بالا باعث افتادگی نوک بینی می‌شود .
در زمان عمل ترمیمی‌بینی باید زخم‌های اولیه از بین رفته باشند و یا آنکه تا درصد بالایی بهبود پیدا کرده باشند
عمل ترمیمی‌بینی نسبت به جراحی اولیه دارای ریسک و خطرات بیشتری می‌باشد و جراح بینی مجبور است که با تجربه خود برای مشکلاتی مانند ایجاد بافت هم بند در بینی و مسدود شدن مجاری تنفسی راه حلی را ارائه بدهد.
درباره نتیجه جراحی ترمیمی‌بینی انتظار معقولانه ایی داشته باشید و به یاد داشته باشید که تنها بینی باز سازی خواهد شد و به حالت بینی قبلی شما باز نمی‌گردد.

نظرات این مطلب

تعداد صفحات : 5

آمار سایت
  • کل مطالب : 54
  • کل نظرات : 0
  • افراد آنلاین : 10
  • تعداد اعضا : 0
  • بازدید امروز : 28
  • بازدید کننده امروز : 23
  • باردید دیروز : 24
  • بازدید کننده دیروز : 21
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 29
  • بازدید ماه : 721
  • بازدید سال : 1875
  • بازدید کلی : 69853
  • کدهای اختصاصی